De leukste kerstdecoratie

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogpost heb geplaatst. Dit heeft alles te maken met het feit dat ik druk bezig ben geweest (en nog steeds ben) met het opzetten van de De Leukste Woondecoratie webshop! Aaah, ik ben er echt super trots op! Maar met Kerst voor de deur kon ik het natuurlijk niet laten om nog even een blogpost te schrijven over de leukste kerstdecoratie.

Waren jullie ook zo blij toen de decembertijd weer aanbrak? Ik in ieder geval wel! Gezellige, donkere dagen met cadeautjes en feesten. En dan hebben we het nog niet over de kerstmuziek gehad. Eigenlijk zijn de meeste kerstnummers ontzettend irritant, maar desondanks is kerstmuziek toch wel een beetje mijn guilty pleasure hoor. Last Christmas I gave you my heart…

De kerstboom

De belangrijkste versiering is volgens mij toch wel de kerstboom. Een kerstboom is te koop in verschillende soorten en maten. Zo heb je naast de traditionele kunstbomen en echte bomen tegenwoordig bijvoorbeeld ook kerstbomen van hout. Zelf heb ik dit jaar een kleine, echte boom in huis gehaald. Verder heb ik ervoor gekozen om eens geen “normale” kerstballen in de boom te hangen. Bij Kwantum kocht ik onder andere kersthangers van boomstamschijfjes met de tekst “Love” erop. Voor een foto van mijn kerstboom ga je naar mijn Instagram account. Dit zijn mijn drie favoriete kerstbomen:

Traditionele kerstboom

Houten kerstboom

Hangende kerstboom

Naast de kerstboom is er nog veel meer leuke kerstdecoratie te krijgen. Lichtjes, kerstkransen, kerststerren etc. Zelf heb ik twee mini kerstboompjes onder een stolp op de eettafel staan. Een foto hiervan vind je in mijn post over Søstrene Grene in Enschede. Op Pinterest kwam ik nog een aantal leuke kerstdecoratie ideeën tegen:

Eucalyptus in kerstbal

Kerstdecoratie

Kerstdecoratie

Ik ben erg benieuwd hoe jij je huis kerstproof hebt gemaakt! Laat dus vooral even een reactie achter 😉

Beeld gevonden via:
1. Eigen beeld 2. The Merrythought 3. Cosmopolitan Duitsland 4. Domino 5. My Scandinavian Home 6. Brit+Co 7. Delineate Your Dwelling

Deel uw mening