DIY BUREAU PIMPEN MET DECO FOLIE

Hai lieve lezers, deze keer leg ik je uit hoe je zelf gemakkelijk je bureau kan pimpen. Al nieuwsgierig? Lees dan snel verder! 

Sinds een tijdje heb ik een bureau in mijn kamer staan. Meer over mijn vernieuwde inrichting lees je HIER. Het bureau heeft een mooie lichte houten kleur, alleen ik vond dit niet matchen met mijn interieur. Eerst zat ik eraan te denken om het bureau wit te schilderen, maar al snel kwam ik op een ander idee. Deco folie! Je hebt het in veel verschillende kleuren of structuren.

Ik ben op het internet aan het struinen geweest en uiteindelijk kwam ik terecht bij de Leenbakker. Ze hadden een aantal verschillende structuren. Mijn kamer wil ik vrij licht houden, dus ik kwam al snel terecht bij de kleur wit. Ik pakte mijn fiets en ging snel naar de Leen bakker.  Daar lag de kleur marble wit en ik was op slag verliefd.. Dit wordt het! Een rol kost 5 euro en de afmeting is 45 x 200 cm.

Super enthousiast kwam ik thuis en ging ik meteen aan de slag. Deze DIY verliep niet meteen goed, dus daarom geef ik je nu tips zodat het jou niet over komt!

WAT HEB JE NODIG?
  • Decofolie
  • Water
  • Zeep
  • Een doekje
  • Pinpas of een liniaal
  • Een goed humeur

Diy manon

Stap 1:

Maak het doekje goed nat met wat water en doe hier wat zeep op. Veeg het uit op de ondergrond, je bureau in dit geval. Hierdoor kun je het makkelijker aanbrengen en nog even verschuiven.

Stap 2:

Breng de folie aan en strijk het plat met een pinpas of liniaal, zodat er geen bubbeltjes meer onder de folie zitten. Laat het hierna goed drogen!

Stap 3:

Snij eventueel de randjes folie af die uitsteken. En nu ben je klaar!

Dit is het resultaat van mijn bureau. Ik ben er heel erg blij mee. Ben jij na deze blogpost ook enthousiast om je bureau te pimpen?

Deel uw mening