DIY “knutselen voor volwassenen”

TERUG IN DE TIJD

Iedereen heeft wel eens een moment waarop hij/zij terug zou willen gaan in de tijd, de tijd waarin je je nog geen zorgen hoefde te maken over het betalen van huur/hypotheek en alle daarbijbehorende rompslomp.
De kindertijd was toch eigenlijk helemaal zo gek nog niet, terwijl je toen waarschijnlijk zo snel mogelijk volwassen wilde worden. Want dan kan je immers zelf kiezen wat je ‘s avonds eet, en hoef je nooit meer spruitjes of koolraap te eten.

Gelukkig is het tegenwoordig helemaal niet meer genant, of wordt het als truttig gezien, als je zegt dat je als volwassene knutselt. Breien, punikken, haken, het is tegenwoordig zelfs helemaal hip!

“TRAUMA”

(Ik heb een koolraap-trauma, mijn moeder sneed ze altijd in langwerpige vormen. Patat noemde zij ze, nou ik kan je vertellen…..patat smaakt vele malen beter. Yek)

KNUTSELEN

Als kind knutselde ik er al wat op los! Knippen, plakken, vouwen, kleuren, en nog leuker: vingerverven!
En tegenwoordig mag je als volwassene er ook weer flink op los knutselen. Ik ben niet meer zo van het vingerverven (wat een gesmeer zeg!) maar knippen, plakken & vouwen blijft leuk!

Zo ben ik enige tijd begonnen met deze leuke dierfiguren. Het is een tijdrovend klusje maar wat zijn ze leuk!!

 

Het vergt even wat geduld, en aardig wat precisie maar als je er eenmaal handigheid in hebt is het voorwerk van knippen & vouwen zo gebeurd.

EN JIJ?

Hebben jullie je al eens gewaagd aan een “knutselen voor volwassenen” project? En wat heb je gemaakt?

Deel uw mening