DIY: Washi tape wall art

Washi tape, ik ben er gek op! Je hebt het in allerlei kleuren en met verschillende printjes. Het leuke van washi tape (ook wel masking tape genoemd) is dat je er echt van alles mee kunt doen.

Ik was al een tijdje op zoek naar iets leuks waarmee ik mijn slaapkamermuur kon opfleuren en zo stuitte ik op Pinterest op wall art gemaakt van washi tape. Ik vond dit zo’n leuk idee dat ik meteen een paar zwarte rolletjes washi tape hebt besteld bij Zoedt. Zelf heb ik ervoor gekozen om een skyline te maken, maar zoals je kunt zien op de onderstaande foto’s zijn er nog veel meer leuke mogelijkheden.

Washi tape wall art

Het decoreren van je muur met masking tape vereist natuurlijk wel enige creativiteit, maar moeilijk is het zeker niet. Daar komt bij dat washi tape erg makkelijk is in gebruik. Het materiaal is namelijk erg sterk en je kunt het ongestraft van je muur afhalen en vervolgens weer opnieuw opplakken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je muur beschadigt als je de tape er af wilt halen.

Ga jij ook aan de slag met masking tape? Stuur dan vooral even een foto van het eindresultaat via bijvoorbeeld Instagram.

Beeld gevonden via:
1. Etsy 2. Everything Emily 3. Nicest Things 4. Etsy 5. Decoración Bebés 6. trendenser

Deel uw mening