Even voorstellen: gastblogger Agnes

De Leukste Woondecoratie gastblogger AgnesIk ben Agnes, ook wel bekend als “Miss Snipp”. Ik ben begin 30, en woon op de grens van Drenthe, Overijssel & Duitsland. Ik werk fulltime in de ICT, en heb daarnaast als grote (uit de hand gelopen) hobby musiceren.
Maar daarnaast heb ik nog een grote passie: Interieur!

Ik ben van kleins af aan al bezig met interieur/styling. Mijn eerst verdiende geld, ging dan ook naar 2 bloempotten voor op mijn slaapkamer. Want ja: ook die moest er op mijn 14e al fantastisch uitzien!
Op mijn 17e ben ik in militaire dienst gegaan, waardoor ik veel intern zat. En iedereen weet wel hoe een kazerne eruit ziet: boring! Dus ook daar ging ik al los met alles wat maar mocht. De zogenoemde “pornolatten” werden vol gehangen met posters & foto’s.
Kort daarna ging ik dan echt op mijzelf wonen, en vanaf dat moment ben ik eigenlijk continue in huis bezig. In mijn huidige huis woon ik bijna 8 jaar, en elke maand (eigenlijk week, maar ik heb mijn vriend beloofd dat ik maar eens per maand iets mag veranderen) veranderd er wel iets. In mijn hoofd borrelen constant de ideeën! Nu nog een bezoekje van Gaston om het allemaal te financieren, hahaha.

Dat ik deel uit mag maken van het gastbloggers-team van De Leukste Woondecoratie vind ik tof! Ik hoop dat ik jullie de komende tijd van veel inspiratie mag voorzien!

Oh ja, op IG kun je mij vinden onder “miss_snipp“.

Deel uw mening