Even voorstellen: gastblogger Jantina

Gastblogger Jantina De Leukste WoondecoratieEven voorstellen!

Dit meisje met bruine krullen ben ik. Jantina is mijn naam, 21 jaren jong en woonachtig in Friesland. (11 sept 22 jaar) Toen Amber gastbloggers zocht voor haar website werd ik erg enthousiast. Ik heb van jongs af aan al een passie voor interieur gehad en hierdoor had mijn slaapkamer elke 3 maanden een andere indeling en elk jaar een andere kleur. Ik vond het zo leuk dat ik na mijn middelbare school niets anders wilde dan iets met creativiteit bezig zijn, dus koos ik voor de opleiding tot Interieuradviseur. In drie jaar heb ik veel geleerd over interieur en welke sfeer er bij de ruimte past en natuurlijk de mensen die erin wonen of werken. Elke keer als ik een nieuwe ruimte binnenstap kriebelen mijn handen om het mooier of gezelliger te maken. Het gevoel voor interieur moet in je zitten en vanuit hier blijf ik mijn passie ook behouden.

Na drie ontzettend leuke creatieve jaren te hebben meegemaakt ben ik begonnen aan een duale studie Small Business en Retail Management. Dit omdat ik ook al aan het werk was in de winkel en hier mijn opleiding ook een jaar kon volgen. Inmiddels drie jaar verder zit in mijn 2e semester van het 3e jaar en ben ik assistent-filiaalmanager bij Scapino. Een hele andere tak van sport en schoenen, maar mijn ervaring vanuit de opleiding heb ik al zoveel gebruikt!

Aangezien ik nog niet op mijzelf woon heb ik nog geen eigen plekje kunnen inrichten, wat mij trouwens het allerleukste lijkt om te doen. Urenlang zoeken op Pinterest om het helemaal perfect te maken, dat wil ik dus juist niet. Ik word gastblogger op deze website en ga onder andere schrijven over een perfect interieur dat niet bestaat, want er moet toch ook in geleefd worden! Ook ga ik schrijven over alle trends op het gebied van interieur wat er op ons te wachten staat.

Waar begon jouw passie voor interieur? Laat het me weten in de reacties.

Veel liefs,
Jantina

Deel uw mening