Even voorstellen: gastblogger Martine

Gastblogger Martine De Leukste WoondecoratieHey, hallo daar!

Ook ik mag deel uitmaken van het nieuwe gastbloggers-team van De Leukste Woondecoratie en dát vind ik leuk! Maar wie ben “ik”?!

Nou, ik ben Martine Samplonius, 25 jaar en geboren en getogen in het mooie Fryslân. Sinds augustus 2015 woon ik samen met mijn vriend Marcel in ons eerste huisje in het pittoreske dorpje Tjerkgaast. Daarnaast werk ik in de techniek als receptioniste en administratief medewerker werkvoorbereiding. Doordat wij toen ons eigen stekkie kregen heb ik mij eindelijk meer bezig mogen houden met interieur en de styling daarvan. Helaas heb ik daar nog geen opleiding in kunnen volgen, maar wie weet ooit.

Wat ik het fijnste vind is wanneer er mensen bij ons over de vloer komen en dat zij meteen een fijn gevoel krijgen, dit werd ook vaak gezegd en daardoor ben ik in november 2016 gestart met een interieurgerelateerd Instagram-account. Het account @interior_styling_design was geboren en daardoor heb ik al zoveel leuke mensen mogen ontmoeten en ideeën mogen opdoen. Sinds kort heb ik naast mijn Instagram-account ook een blog en daardoor heb ik ontdekt dat ik het schrijven ook ontzettend leuk vind.

Mijn stijl is kleurrijk maar niet zo als villa kakelbont, daarnaast vind ik bloemen en planten onlosmakelijk verbonden met interieur. Mijn motto is: “Add some colour to your home”.
Het lijkt mij erg gaaf om jullie inspiratie en bijvoorbeeld budget-tips te mogen geven doormiddel van mijn gastblog bij De Leukste Woondecoratie.

Ik wens jullie veel leesplezier en voel je vrij om te reageren. Ook vind ik het superleuk om jou te mogen verwelkomen op mijn Instagram-account @interior_styling_design!

See ya!

Deel uw mening