Levertijd

Je bestelling wordt binnen uiterlijk 3 werkdagen verzonden. Let op: deze levertijd gaat pas in zodra wij de betaling hebben ontvangen. Heb je betaald via bankoverschrijving? Houd er dan rekening mee dat het een aantal werkdagen kan duren voordat wij de betaling binnen hebben. Ga voor meer informatie over de betaalmogelijkheden naar > Betaalmogelijkheden De Leukste Woondecoratie

Uiteraard streven wij er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij proberen de producten dan ook vaak nog op dezelfde dag/de volgende dag te versturen.

Verzendkosten

De verzendkosten van je bestelling zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelde producten.

Tarief voor brievenbuspost: € 3,50
Tarief voor pakketpost: € 4,95

Bij een orderbedrag van € 65,- of meer betaal je geen verzendkosten!

Bezorging

De bezorging wordt verzorgd door PostNL. Zodra wij je bestelling hebben meegegeven aan een bezorger van PostNL ontvang je (bij zowel brievenbus- als pakketpost) een Track & Trace code. Met deze code kun je inloggen bij MijnPost en de bezorgstatus volgen.

Ben je niet thuis als PostNL je bestelling bezorgt? Dan probeert PostNL het standaard af te leveren bij de directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vindt je een ‘niet-thuis-code’: met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar je je pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen.

Je hebt in dit geval de keuze uit één van de volgende opties:

Is iets toch nog niet helemaal duidelijk over de levering van je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via info@deleukstewoondecoratie.nl.