Levertijd & Verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Echter lukt het niet altijd om dit na te komen, sommige producten worden namelijk op bestelling gemaakt. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Let op: deze levertijd gaat pas in zodra wij de betaling hebben ontvangen. Heb je betaald via bankoverschrijving? Houd er dan rekening mee dat het een aantal werkdagen kan duren voordat wij de betaling binnen hebben. Ga voor meer informatie over de betaalmogelijkheden naar > Betaalmogelijkheden De Leukste Woondecoratie

Mochten wij om wat voor reden dan ook de aangegeven levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Producten die niet op bestelling worden gemaakt, worden binnen uiterlijk 3 werkdagen verzonden.

Verzendkosten

De verzendkosten van je bestelling zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelde producten.

Tarief voor brievenbuspost: € 3,50
Tarief voor pakketpost: € 4,95

Bij een orderbedrag van € 65,- of meer betaal je geen verzendkosten!

Bezorging

De bezorging wordt verzorgd door PostNL. Zodra wij je bestelling hebben meegegeven aan een bezorger van PostNL ontvang je (bij zowel brievenbus- als pakketpost) een Track & Trace code. Met deze code kun je inloggen bij MijnPost en de bezorgstatus volgen.

Ben je niet thuis als PostNL je bestelling bezorgt? Dan probeert PostNL het standaard af te leveren bij de directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vindt je een ‘niet-thuis-code’: met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar je je pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen.

Is iets toch nog niet helemaal duidelijk over onze levertijd en verzendkosten? Neem dan gerust contact met ons op via info@deleukstewoondecoratie.nl.