Over ons De Leukste Woondecoratie

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Amber, het gezicht achter De Leukste Woondecoratie. Ik ben 24 jaar en woon in Hengelo. Oorspronkelijk kom ik uit Friesland, daar ben ik geboren en opgegroeid. Op mijn achttiende verhuisde ik voor mijn studie naar een gezellig studentenhuis in Enschede. Hier is mijn liefde voor styling, inrichting en woondecoratie begonnen. Zo onderging mijn studentenkamer regelmatig een complete make-over.

Toen ik ging samenwonen met Joost kon ik mijn geluk niet op. Ineens kon ik mij helemaal uitleven op het gebied van interieur en alles zelf uitkiezen! Op dat moment besefte ik dan ook hoe groot mijn passie voor interieur eigenlijk was.

De Leukste Woondecoratie

In januari 2017 ben ik met De Leukste Woondecoratie gestart. Naast mijn studie was ik op zoek naar een uitdaging. Iets waarin ik mijn creativiteit en passie voor interieur kwijt kon. En die uitdaging heb ik gevonden hoor! Ik werk iedere dag met veel liefde en enthousiasme aan de webshop en daar word ik heel blij van. Ik ben voortdurend op zoek naar de allerleukste interieur musthaves.

Veel shopplezier!

Liefs, Amber