Nieuw geopend: Søstrene Grene Enschede

Na maanden wachten was het eindelijk zo ver, de Deense interieur- en lifestylewinkel Søstrene Grene opende haar deuren afgelopen vrijdag in Enschede. In 2012 opende Søstrene Grene haar eerste winkel in Nederland, in Groningen. Gelukkig bleef het niet alleen bij Groningen. Zo kwamen er nog zes andere vestigingen, in Den Haag, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Nijmegen. En nu dus ook in Enschede!

Søstrene Grene verkoopt voornamelijk eigen merk producten, waaronder interieuritems, huishoudelijke artikelen, keukengerei, snoep en hobbyartikelen. In de winkel vind je iedere week een ander assortiment en de meeste artikelen worden ook maar gedurende een korte periode verkocht. Verandering doet goed, zullen we maar zeggen 😉 En wat zeker ook niet onbelangrijk is, het assortiment van Søstrene Grene is goed betaalbaar.

De keuze om een winkel te openen in Enschede heeft onder andere te maken met het Duitse achterland. Søstrene Grene heeft namelijk nog maar één winkel in Duitsland. Daarnaast is Enschede dé winkelstad van het Oosten. Ik vind de Deense winkelketen dan ook echt een aanwinst voor de stad!

Zaterdag bracht ik mijn eerste bezoekje aan de winkel in Enschede en zoals wel te verwachten viel was het er ontzettend druk. Echter maakte dit het bezoek niet minder leuk! Bij binnenkomst werden er linnen tasjes uitgedeeld met daarin de nieuwste catalogus. Dit tasje kwam zeker van pas, want ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis.

Linnen tasje Søstrene Grene

Kerst staat weer bijna voor de deur en dat was ook goed te merken in de winkel van Søstrene Grene. Van kerstkousen tot bijzondere kerstballen, Søstrene Grene heeft het allemaal. Toen ik de winkel binnenkwam, was ik meteen verliefd op de mini kerstboompjes. Ik kon het dan ook niet laten om er twee mee te nemen. Inmiddels staan de boompjes onder een stolp op de eettafel.

Mini kerstboompjes onder stolp

De kerstcatalogus van Søstrene Grene staat bomvol met leuke spullen, maar het onderstaande tijdschriftrek springt er toch wel echt uit voor mij. Wat is ie leuk hè!

Tijdschriftrek Sostrene Grene

Ben jij ook al in de nieuwe Søstrene Grene winkel in Enschede geweest? Of ben je regelmatig te vinden in één van de andere winkels? Laat dan vooral even een reactie achter!

Beeld gevonden via:
1. Metro 2. Søstrene Grene

Deel uw mening