Yes, de herfst komt er eindelijk aan!

Nu het herfst wordt en het buiten ook kouder wordt, haal je de warme tinten weer naar binnen. Ik denk gelijk bij herfst aan alle kleuren die je in het bos tegenkomt. Veel aardetinten, groen en ook materialen zoals ruwhout. Groen is één van de kleuren die nu in de najaarscollectie in de fashionwinkels hangt. Het geeft een warme uitstraling en vooral als je het combineert met huidige elementen die je al in je huis hebt!

 

 

Bron: Pinterest

 

 

Durf jij het aan, zo’n groene muur en een kat op de bank? Dit interieur geeft een warme uitstraling, maar als je er langer naar kijkt begint het best eentonig te worden. De kleuren van de bank, de kussens en de muur geven een warm effect. Die zwarte lamp valt weg in de ruimte, omdat er niet meer zwarte accenten zijn gebruikt. Dit terwijl zwart juist een pittig contrast kan geven. Een grote zwarte bloempot met een uitbundige plant erin voegt al meer leven toe. Zwart kussentje op de bank, zwarte kaarsjes aan en voilà!

 

 

Bron:Pinterest

 

 

 

Dit is dan een totaal ander gebruik van de kleur groen dan het interieur hierboven, maar wel weer met een kat haha! Een diepere groene kleur in combinatie met aardetinten, hout en een dierenprint. Ook de hoogte tussen de verschillende elementen is in balans. Zelfs het gebruik van ‘lichte’ meubels in plaats van massieve objecten die te klein zijn voor de ruimte. Er hang hier ook een prettige sfeer waar je langer naar kunt kijken. Die roze muur maakt het wél af.

 

 

Bron:Pinterest

 

 

 

 

Dit interieur vind ik nou gaaf! Wederom weer het gebruik van de kleur groen, maar dit in combinatie met een ruige muur en wanden. Toch geeft dit een stijlvolle sfeer dat ook warmte uitstraalt door het gebruik van een donkere kleur hout en een vleugje goud!

 

 

 

 

Bron:Pinterest

 

 

Een paar kleine aanpassingen en je huis geeft je een heerlijk warm herfstgevoel, zoals je een pannetje met water op het vuur zet met een kaneelstokje, een dennenappel, sinaasappelschillen en appel. Resultaat: een heerlijke herfstgeur in je huis!

 

 

 

 

Bron:Pinterest

 

Liefs,

Jantina

Deel uw mening